Bereikbaarheid

LOGO-MyBrain-v2.1-150x90In principe ben ik altijd bereikbaar via het contactformulier op mybrain.nl, via de e-mail (info apestaartje mybrain punt en el), of via +31 346 750 600. Dit laatste telefoonnummer wordt doorgeschakeld naar m’n mobiel als ik op kantoor niet opneem, en als ik die niet kan oppakken, dan komt het uit bij de voicemail.
Laat een bericht achter, dan bel ik terug…

Mijn mobiele nummer (+31 617 456 125) is alleen voor Whatsapp, of als het zakelijke telefoonnummer echt niet bereikbaar is. Hier staat geen voicemail op, en als ik via het hoofdnummer al niet heb opgepakt zit ik hoogstwaarschijnlijk in een bespreking. Even geduld, ik bel terug bij de eerstvolgende gelegenheid.

Kortom, 5 manieren om My Brain te bereiken: website, e-mail, telefoon, voicemail of Whatsapp.
We spreken elkaar binnenkort!